TISZTELET ÉS HÁLA

A Támasz Alapítvány is beszámolt a Leőwey Gimnázium diákjainak akciójáról!

Nagyon köszönjük a rengeteg segítséget, ugyanis az Alapítvány nem csak fogadta a diákok munkáját, hanem ezer módon támogatta is a koncertek megvalósulását!

Szép példája volt ez a kölcsönös segítségnyújtásnak…

A legmélyebb tisztelet és hála hangján tudunk csak szólni a Tandem Színház projektjében részt vállaló önkéntes diákok múlt szombati látogatásáról. Az előző heti Civil Közösségek Háza-ban tartott adománygyűjtő koncerten kapott pénzösszegen élelmiszert vásárolva a Leőwey Klára Gimnáziumból érkezett fiatalok egy komoly közös főzésre invitálták ellátott klienseinket.

A bográcsozás helyszíne a TÁMASZ Alapítvány Pécs Névtelen utcai Nappali Melegedőjének és a Férfi Átmeneti Szállónak az udvara volt, ahol a megjelent érdeklődők, a szálló lakói, a közeli épületben működő Női Szálló és Menhely kliensei, valamint a fiatalok közösen készítették és fogyasztották az elkészült ételt.

Egy kis gyümölcs, egy kis hűsítő ital és észrevétlenül ki is alakult az oldottabb légkör, mely a fiatalok számára megadta a lehetőséget a tervezett beszélgetésekre, játékos feladatok, közös időtöltés beindítására.

Társalgás, zene, nyitottság: mindez azt a bizalommal teli törődést nyújtotta klienseinknek, amit olyan sokszor nélkülöznek nehéz mindennapjaikban.

A közös program idejére egy kis időre mindenki érdekesnek, egyenrangúnak, és a másik miatt érkezőnek érezhette magát.

Hálás köszönet mindenért!

A projekt az Európai Unió „Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek” (CERV) programjának támogatásával valósul meg. Az Európai Bizottság támogatása nem jelenti a projektben megvalósított tevékenységek tartalmának jóváhagyását, amely kizárólag az azt megvalósítók álláspontját tükrözi, valamint a Bizottság nem tehető felelőssé ezen információk bárminemű
felhasználásáért.