ÉLŐ ADÁSBAN

Kedves Közönségünk, kedves Barátaink!

Tegnap csodálatos élményben volt részünk!
A Pécsi Közösségi Alapítványnak köszönhetően a Reggeliben immár 5. alkalommal megrendezett, Élő Adás eseményen két másik nagyszerű pécsi civil szervezettel,
a Pécsi Down Alapítvánnyal és a Van Élet a Gyermekotthon Után projekttel „versengve” 750 000 Ft támogatást sikerült összegyűjtenünk kitűzött célunk megvalósítására!

Hogy mi volt a cél?
Visszhang c. előadásunkkal és az azt követő, feldolgozó beszélgetéssel megkeresni a pécsi egyetemista közönséget. Azokat a – még családalapítás előtt álló – fiatalokat, akik, könnyen lehet, hasonló problémákkal küzdenek, mint darabunk főhőse.

S hogy ez miért olyan fontos?
Azért, hogy magunkba nézésre kényszerítve merjünk segítséget kérni – még mielőtt párterápiára lenne szükségünk.
Azért, hogy képesek legyünk megbocsátani szüleink ellenünk elkövetett bűneit – mielőtt magunk is szülővé válva elkövetnénk ugyanazokat.

Hálásan köszönjük a Pécsi Közösségi Alapítványnak a szervezést, a lehetőséget és a megtisztelő bizalmat, a jelenlévő nagyszerű pécsi EMBEREKNEK pedig a fantasztikus támogatást!

Sok szeretettel gratulálunk a két másik szervezetnek, és kívánunk nekik sok sikert tervezett programjaik megvalósításához!

Ha szimpatizálsz velünk, egyetértesz Színházunk céljaival, fontosnak tartod az általunk felkarolt témákat, támogass bennünket adód 1%-ával!

Tandem Színház Egyesület: 18218037-1-02