MICSODA BULI!

És ismét büszkélkedhetünk!

Pénteken a Leőwey Klára Gimnázium, Pécs – hivatalos diákjai szerveztek adománygyűjtő koncertsorozatot a Közös Értékeink pályázatunk keretében!

Négy fellépő zenekar szórakoztatta a Civil Közösségek Háza nak udvarán a közönséget azzal a céllal, hogy az összegyűlt adományokból június 15-én megvendégeljék a TÁMASZ Alapítvány Pécs által segített hajléktalan embereket és a diákokkal közösen töltsék a délutánt.

Az eseményt a diákok találták ki és szervezték meg, óriási köszönet illeti őket az egészért, meg persze a segítő szülőket és tanárokat is!

Fáradozásuk eredményeként – az igazán szuper hangulatú este élményén túl – 113.910 forint gyűlt össze a nemes célra.

Mit is mondhatnánk?

Ennyi fiatalt látni a közös ügyért dolgozni, akik ilyen sok embert tudnak megmozgatni egy társadalmi célért, egészen felemelő és hihetetlen érzés…

Legszebb álmunkban sem mertünk a projekt kezdetén ilyen volumenű eseményt elképzelni…

És még nincs is itt a vége!

Nagyon várjuk már a 15-ei közösségi eseményt is!

Hála és köszönet nektek, Leőweysták!

A projekt az Európai Unió „Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek” (CERV) programjának támogatásával valósul meg. Az Európai Bizottság támogatása nem jelenti a projektben megvalósított tevékenységek tartalmának jóváhagyását, amely kizárólag az azt megvalósítók álláspontját tükrözi, valamint a Bizottság nem tehető felelőssé ezen információk bárminemű
felhasználásáért.