Adományozási Feltételek

1. Bevezetés:

1.1. Jelen Adományozási Feltételek a Tandem Színház Egyesület (továbbiakban Egyesület) weboldalára (www.tandemszinhaz.hu) vonatkozik. A Tájékoztató az Egyesület és azon természetes vagy jogi személyek (továbbiakban Adományozó, együttesen Felek) közötti kapcsolatra vonatkozó szabályokat tartalmazza, akik adományukkal támogatják az Egyesület működését, progamjait.

1.2. Az adományozás célja, hogy az Adományozók köre biztosítsa az Egyesület tartós működését és a céljai
megvalósításához hozzájáruljon.

1.3. Támogatások a Honlapon kívül is nyújthatók például banki átutalással vagy bármilyen egyéb módon,
amiben a Felek megállapodnak.

2. Weboldal üzemeltetője:

2.1. Az Egyesület adatai:
• szervezet neve: Tandem Színház Egyesület
• székhelye: 7625 Pécs, Mecsek u. 6.
• nyilvántartási száma: 14-02-0003920
• adószáma: 18218037-1-02

3. Adománygyűjtés

3.1. Bankkártyával történő adományozás a https://tandemszinhaz.hu/donation/ oldalról érhető el.

3.2. Bankkártyás fizetés esetén az alábbi adatok megadása szükséges:
• név (kötelező)
• e-mail cím (kötelező)
• telefonszám
• összeg (kötelező)
• üzenet

3.3. Az online bankkártyás adományozások a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

3.4. Bankkártyás adományozás esetén az adatok megadását, az Adományozási Feltételek és az Adatvédelmi tájékoztató elolvasását és a személyes adatok kezeléséhez történő hozzájárulást követően az Adományozó átirányításra kerül a Barion fizetési rendszerrel kapcsolatos tájékoztató oldalra, majd a Barion fizetési felületére. Ezen az oldalon további adatok megadására lesz szükség az adományozás teljesítése érdekében. A Barion által külön erre a célra kialakított felületen lehetőség van az ott előre megadott, ill. tetszőleges összegű Adomány nyújtására. A Barion rendszerén keresztül az adományozás díjmentes.

3.4.1. A Barion rendszerbe történő regisztráció díjmentes, de nem kötelező. Amennyiben már rendelkezik Barion tárcával (azonosítóval), úgy újabb regisztrációra nincs szükség.

3.4.2. A Barion rendszeren keresztül lehetőség van regisztráció nélkül, csak a bankkártya adatok megadásával történő adományozásra is. Ebben az esetben a fizetéshez Barion regisztráció nem szükséges, de a Barion ÁSZF-jét el kell fogadni.

3.4.3. A Barion rendszerben megadott kártya adatok az Egyesület részére nem kerülnek továbbításra, azokat kizárólag a Barion kezeli.

3.4.4. Bankkártyás adományozás esetén a Barion rendszeren megadott személyes adatokat a Barion kezeli a hatályos szabályzatának megfelelően. Az Egyesület a Barion által működtetett rendszeren megadott adatok kezeléséért nem vállal felelősséget.

3.5. Készpénz adomány esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

3.6. Az adományozás történhet banki átutalással, ebben az esetben az alábbi adatok szükségesek:
• számlatulajdonos neve: Tandem Színház Egyesület
• számlaszám: 11600006-00000000-84862992
• közlemény: adomány

4. Adomány

4.1. Az Adományokat az Egyesület a céljainak a megvalósítására fordítja és az ezzel kapcsolatos működés fenntartásra.

4.2. Az Egyesületet bármilyen összegű adománnyal lehet támogatni akár egy, akár több alkalommal.

4.3. Az Egyesület hírlevélben tájékoztatja az Adományozót, amennyiben feliratkozott rá.

4.4. Az Adományozó az Adomány teljesítésével lemond az Adomány bármilyen jogcímen történő visszakövetelésének lehetőségéről.

5. Adatkezelés

5.1. Az Egyesület adatkezelési tájékoztatója a honlapon elérhető.

5.2. A Barion Payment Zrt. adatkezelési tájékoztatója ide kattintva érhető el.

6. Vegyes rendelkezések

6.1. A jelen Adományozási Feltételekben nem szabályozott kérdések esetén a magyar jogra vonatkozó rendelkezések irányadóak, valamint az Egyesület adatkezelési tájékoztatójában rögzített feltételek.

6.2. Az Egyesület az Adományozási Feltételeket bármikor módosíthatja. A módosítás nem vonatkozhat a már biztosított Adományokra, illetve azok felhasználására.

Pécs, 2023. 09. 01.